Cum să afli cine te spionează pe WhatsApp

Există o modalitate simplă de a afla cine te spionează pe WhatsApp. Nu ai nevoie de descărcarea unei aplicaţii, trebuie să faci doar un lucru simplu. 

O modalitate de a afla cine se uită la profilul dvs. de WhatsApp este să postaţi mai multe stări simultan, astfel încât utilizatorii să stea un timp să vă vadă informațiile. Veți avea 24 de ore pentru a verifica cine sunt persoanele care s-au uitat la stările voastre. Rețineți că, probabil, aceiași utilizatori s-au oprit să vă vadă profilul. În acest fel, veți ști că au un interes special în a ști ce publicați.

Nu uitați să aveți grijă de tipul de conținut pe care îl publicați pe rețelele de socializare, deoarece acesta va fi public și ușor accesibil pentru toată lumea.

Puteți modifica cine vă poate vedea poza de profil, precum și starea WhatsApp, în setările de confidențialitate ale aplicației. Puteți alege dacă doriți ca informațiile dvs. să fie văzute de oricine vă adaugă numărul de telefon, doar de contactele dvs. sau de oricine. În acest fel, puteți descoperi, de asemenea, cum să nu apăreați online pe WhatsApp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel