EXCLUSIV  Cum s-a văzut protestul HoReCa la Cluj: În două săptămâni vom muri de foame!

Angajaţii din sectorul HoReCA din toată țara au protestat miercuri faţă de felul în care Guvernul gestionează pandemia în domeniul Hoteluri, Restaurante şi Cafenele.

Protestul a avut loc și în Cluj-Napoca. Mai mulți bucătari și angajați în HoReCa au ieșit în stradă, cerând Guvernului redeschiderea restaurantelor. Chef Bogdan Fărcaș a vorbit, pentru DC News, despre situația gravă prin care trece.

'În toată Europa sunt deschise restaurantele, doar la noi nu. În două săptămâni nu mai este vreme de ieșit la terasă și nu o să mai avem locuri de muncă.

Dacă ospătarii sunt echipați corespunzător și distanțarea se respectă în restaurant, consider că riscul de infectare este minim spre 0. Este un risc mult mai scăzut decât în sălile de poker care sunt deschise de ceva vreme! 

Le solicităm autorităților să ne facă reguli și noi le vom respecta! Să redeschidă restaurantele! Lăsați lumea să iasă în oraș, să socializeze, să mănânce bine și să bea un vin cu apropiații! Astfel HoReCa va respira și va trăi! 400.000 de angajați lucrează în acest sector! Dacă oamenii nu vor mânca la noi în restaurante, noi vom muri de foame!' a spus chef Bogdan Fărcaș.

VEZI ȘI PROTEST HoReCa. Răspunsul lui Iohannis pentru cei care vor redeschiderea restaurantelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel