EXCLUSIV  Cum l-a afectat pandemia pe Radu Țibulcă de la Kanal D: La momentul la care vă vorbesc acum, un lucru cred că e cel mai greu

Radu Țibulcă, omul din spatele lui Ghiță Șpagoveanu, actorul care intră în pielea primarului din serialul ”Moldovenii” de la Kanal D, difuzat sâmbătă la ora 20.00, a acordat un interviu pentru DC News în care ne-a vorbit despre cum l-a afectat pandemia.

DC News: De când cu pandemia COVID-19, care a fost cel mai greu lucru pe care l-ai făcut? Ce ai învățat despre tine în această perioadă grea, prin care toți trecem? 

 

Mi-a fost foarte greu să mă obișnuiesc cu statul în casă, în sine, în perioada de izolare. Apoi, m-am acomodat din mers. Am învățat că există foarte mulți factori externi care-ți pot periclita echilibrul interior, atunci când te aștepți mai puțin. Ce am învățat practic? Am învățat să gătesc.

La momentul la care vă vorbesc acum, cred că cel mai greu este că trebuie să ne obișnuim cu gândul că nu știm când se va termina “nebunia” asta.  Și nu știu când se va termina toată “isteria” din jurul pandemiei, nu văd când și cum, sau dacă vom putea vreodată reveni la normalitatea de dinainte. Sunt convins că vom rămâne cu foarte multe “sechele”, de pe urma acestei perioade, spre exemplu vom rămâne reticenți în a ne întâlni în grupuri mari, în a ne apropia de oameni, din punct de vedere fizic,  și cred că vom avea o frică de boală mult mai accentuată și, totodată, o frică de spital, care se va resimți mult timp după ce vom trece de perioada de criză propriu-zisă.

Cred că în pandemia asta, dacă nu ne-a îmbolnăvit fizic virusul, ne-am îmbolnăvit foarte mult de stres, sau am căpătat un grad de stres suficient de ridicat  încât să avem toate șansele să ne îmbolnăvim mai încolo. Personal cred că avem mult mai mult de pierdut, decât de câștigat, în toată această perioadă și cred că urmările vor fi vizibile în timp. Adică, cu siguranță, nu va fi un final clar; cred că efectele acestei pandemiii  ne vor urmări  mult timp de acum încolo. 

 

DC News:  Cum ți-a afectat viața, în plan profesional, coronavirusul?     

 

Din punct de vedere profesional, aș putea spune că sunt chiar unul dintre privilegiații care au reușit să facă și să-și implementeze proiectele cele mai importante pe anul asta. Am reușit să filmăm un nou sezon “Moldovenii”, în plină pandemie, ceea ce nu e puțin lucru, am reușit să facem luându-ne toate măsurile de precauție, și fără a ne infecta niciunul dintre noi. La Radio Impuls am continuat emisiile, am făcut asta și de acasă, apoi am revenit în studio, în urmă cu două luni, în mediul online am filmat în continuare. Cu toate acestea, îmi este dor de oameni, nu este o situație cu care mă simt confortabil, abia aștept să se termine… și să văd din nou oameni alături de mine.

 

DC News:  Cel mai frumos moment al tău de până acum din carieră care a fost?

 

Nu știu să spun exact unul singur, din carieră, pentru că au fost multe momente frumoase. Primul care îmi vine în minte, în acest moment, a fost faptul că am ajuns să fiu coleg cu oamenii pe care eu îi îndrăgeam de acasă, din fața televizorului, atunci când eram mic. Faptul că acum eu mă întâlnesc, pe holurile Kanal D, instituția în care lucrez, cu Teo Trandafir, Cosmin Cernat, care îmi este și coleg la Radio Impuls, consider că acesta este cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit cariera. La acesta se adaugă, fără discuție,  aprecierea oamenilor, și mă bucur foarte mult când am confirmarea faptului că oamenii apreciază muncă mea. Așa îmi dau seama că acestea sunt cele mai mari satisfacții pe care le-aș putea avea.

VEZI ȘI: Viitorul primar al Iașului vine de la ”fără hoție nu e mare șmecherie”. Radu Țibulcă: Ăsta ar fi primul lucru pe care l-aș face!

”Politicianul fenomen” Ghiță Șpagoveanu. Radu Țibulcă: De-asta a prins bine la public!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel