Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Cum crești rezistența la boli, ”coronavirus inclus”: Efect miraculos

Rodica Mitu / 26 feb 2020 / 08:24
Ghimbir
Ghimbir

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a spus ce trebuie să mâncăm pentru a crește rezistența la boli.

„Wasabi, ghimbir și condimente din belșug pentru creșterea rezistenței la boli. Coronavirus inclus. Dacă tot a pus panica riscului de îmbolnăvire stăpânire pe noi, nu pierdeți din vedere că cel mai bun lucru la care puteți apela pentru creșterea imunității este vitamina C. Și culmea nu vitamina c din alimente (e insuficientă), ci suplimente cu vitamina C în doze mari (1 g/zi timp de 1-3 luni). Efectul ei miraculos este incontestabil și nu există niciun risc de supradozaj", a scris medicul nutriționist Mihaela Bilic pe Instagram.

„Cât despre alimentație, nu uitați să includeți în meniu toate produsele picante, condimentele și rădăcinile medicinale care vă pun sângele în mișcare și au efect vasodilatator: hrean, wasabi, ghimbir, dar și turmeric, cardamon, piper etc. Tot ce încălzește și activează corpul, ne ferește și de boli", a adăugat Mihaela Bilic.

„Cât despre Coronavirus nu vă faceți griji, virusul gripal e mai aprig ca el voi întăriți-vă imunitatea și păstrați-vă optimismul", a conchis nutriționistul.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy