Cum a fost prins un PDL-ist în capcana întrebărilor la televizor. „Vorbeam cu un coleg de partid despre...măsurile respective“ - VIDEO

Vicepreşedintele PDL Sectorul 2, Edmond Talmăcean, a fost prins într-o capcană de invitaţii emisiunii „Realitatea te privește“, de luni 7 februarie, emisiune la care era şi el invitat.

Într-o primă fază, Edmond Tălmăcean a fost lăsat să se avânte în discursul anticurupţie pe care îl avea pregătit pentru apariţia la televizor. La un moment dat, PSD-istul Nicolae Bănicoiu şi preşedintele SED LEX, Vasile Marica, l-au întrebat ce treburi avea la CNADNR chiar în ziua respectivă. Luat prin surprindere, iniţial Talmăcean a rămas fără cuvinte, apoi a spus că vorbea cu un coleg de partid despre „măsurile respective“.

Cei doi l-au tachinat, apoi, pe Talmăcean, cerându-i să recunoască adevăratul motiv pentru care a mers la CNADNR.

Surse din Ministerul Transporturilor care au surprins discuţia la care făceau referire Marica şi Băniciuoi contrazic spusele pedelistului din clipul de mai sus. Acestea ne-au declarat că Edmond Talmăcean discuta cu persoana respectivă despre nişte contracte la drumuri, după care s-a oprit la etajul 8 al instituţiei şi a intrat în biroul directorului general, Gheorghe Dobre.

Ultima şmecherie făcută de Ministerul Transporturilor

Conform unui comunicat PSD, Societatea Arcada a câștigat licitația privind dezvoltarea capacităţii feroviare în Sectorul Fluvio-Maritim al Portului Constanţa, deși era clasată pe locul trei, cea mai avantajoasă ofertă fiind a firmei Consal.

Social-democrații susțin că ”în urma intervenţiilor făcute de Directorul Tehnic, Emil Sorin  Banias, a fost acceptată o garanţie a lucrării de 12 ani, oferită de Societatea Arcada, în condiţiile în care nicio componentă feroviară nu are o garanţie mai mare de 5 ani. În felul acesta, Societatea Arcada a trecut pe primul loc, iar valoarea lucrării a crescut cu 2 mil de euro”.

”Una dintre companiile implicate în acestă licitaţie, a aflat că decizia de atribuire a lucrării s-a luat înainte de momentul licitaţiei, de către Gheorghe Dobre, fost Ministru al Transporturilor şi actual Secretar General în Ministerul Transporturilor”, se mai precizează în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel