Cultură de cannabis, descoperită într-un apartament - VIDEO

Cultură de cannabis
Cultură de cannabis

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate Porturi Maritime au descoperit o cultură indoor de cannabis, în urma unei percheziții domiciliare efectuată pe raza județului Constanța.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, cu sprijinul I.P.J. Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza orașului Murfatlar, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit faptul că la domiciliul bărbatului în cauză, de 31 de ani, ar fi fost deținute documente contabile ale unei societăți comerciale administrate de acesta și care ar fi fost folosite într-un circuit financiar fictiv, de tip fantomă.

Cultură de cannabis, descoperită la percheziții

La percheziție, polițiștii au identificat o cultură indoor de canabis, instalații și dispozitive de iluminat și irigat a acesteia, 22 de recipiente cu fertilizatori pentru cannabis, un cântar de precizie, un laptop, 3 telefoane mobile, fragmente de substanță vegetală uscată cu miros specific, precum și documente și înscrisuri utile cauzei.

În urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel