Cristian Bușoi, după ce Firea a anunțat că îl dă în judecată: Să fie clar

Cristian Busoi
Cristian Busoi

Gabriela Firea a anunţat, joi, că, în cazul în care nu vor fi votate cele trei proiecte privind aprobarea listei bunurilor aferente contractului de delegare a unor servicii publice către companiile municipale, Cristian Buşoi va fi chemat în judecată.

Cristian Bușoi a avut o reacție. "Faptul că dna Firea mă dă în judecată arată cam cât de tare ar vrea administrația PSD din București să închidă gura PNL și Opoziției în general, ca să nu se mai vadă că dna Firea dă în gropi cu Bucureștiul, fix cum dă Guvernul Dragnea - Dăncilă în gropi cu guvernarea.

PNL face o Opoziţie corectă în Bucureşti şi au fost multe proiecte pe care le-am susţinut. Vom susţine tot ce este necesar pentru Capitală, dar companiile municipalităţii trebuie să fie transparente şi să dea socoteală pentru ce fac", a transmis Bușoi.

"Să fie clar"

"Să fie clar: cât timp nu se aduc argumente clare despre cum ar aduce beneficii bucureștenilor aceste companii și cât timp activitatea lor nu va fi transparentă, PNL București nu va putea să accepte cheltuirea banilor bucureștenilor de către aceste companii", a mai precizat Cristian Bușoi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel