Crin Antonescu: Putem schimba situația economică

crin antonescu
crin antonescu

Președintele Senatului a ținut să transmită un mesaj chiar de 1 Decembrie.

Duminică se împlinesc 95 de ani de la Marea Unire. Cu acest prilej, Crin Antonescu, le-a transmis românilor că doar împreună pot schimba situația actuală din țară, reamintind faptul că "valorile pe baza cărora a fost creat statul român unitar sunt credinţa, corectitudinea, respectul pentru lege şi solidaritatea".

Iată mesajul lui Crin Antonescu:

"Reflectând la semnificațiile acestui eveniment, acest moment în care s-a scris una dintre cele mai importante pagini ale istoriei noastre moderne, putem înțelege că Marea Unire nu a fost numai opera unor politicieni vizionari, ci rezultatul voinței unei națiuni întregi: 1 decembrie 1918 reprezentând împlinirea unui ideal istoric, concretizarea visului mai multor generații de români! Dincolo de simbolistica sa, Marea Unire a deschis calea către consolidarea economică a României și a fost un pas esențial pentru maturizarea instituțiilor democratice ale statului.

Sărbătorirea Zilei Naționale este în același timp și un prilej de reflecție, când trebuie să rememorăm valorile pe baza cărora a fost creat statul român unitar: credința, corectitudinea, respectul pentru lege și solidaritatea. Să nu uităm că o națiune unită este fundația unui stat puternic și fără implicarea activă a cetățenilor în societate, fără determinare, nu putem avea o Românie puternică, o țară demnă și prosperă.

Cu această ocazie, doresc să le transmit compatrioților noștri că numai împreună putem construi România, că numai împreună putem moderniza România, și numai împreună putem schimba situația economică, socială și politică în România! De Ziua Națională, gândul meu merge și către românii care se află în afara granițelor țării, pe care îi asigur de prețuirea și susținerea mea pentru eforturile lor de a păstra vie identitatea națională. La mulți ani! români, oriunde v-ați afla! La mulți ani, România!", a fost mesajul transmis de Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel