Criminologul Dan Antonescu, după EXECUTAREA lui Emi Pian: Imposibil de intuit!

Criminologul Dan Antonescu, consilier în cadrul IGPR și fost șef la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, a reacționat în cazul executării lui liderului clanului Duduianu, Emi Pian. 

Dan Antonescu, consilier în cadrul IGPR și fost șef la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, a spus că „marea majoritate a celor implicați în astfel de conflicte, ajung după gratii. E adevărat că după ce ies, încearcă să-și găsească locul în ierarhia stabilită în lumea lor”.

Criminologul a precizat, răspunzând la întrebările apărute în urma unui filmuleț cu Emi Pian, în care interlopul spunea că va face niște dezvăluiri-bombă, că „monitorizarea acestor familii este permanentă din partea poliției. Totuși, poliția nu are cum să prindă în fiecare moment când cineva amenință, spune că face... Simpla amenințare neurmată de ceea ce s-a spus în acea înregistrare nu reprezintă o infracțiune”. 

Dan Antonescu: Uciderea lui Pian, un conflict spontan

Fostul șef al Serviciului Omoruri al Poliției Capitalei a mai dezvăluit că uciderea lui Emi Pian a fost precedată de un conflict spontan, imposibil de intuit de oamenii legii. 

„Erau niște oameni care stăteau și jucau jocuri de noroc. Categoric nu era legal, dar e foarte greu de găsit și monitorizat o astfel de activitate. În momentul în care ceva a declanșat conflictul, au reacționat. Ei nu se duc cu mâna goală. A fost un conflict spontan, imposibil de intuit din timp că se va întâmpla așa ceva acolo”, a spus criminologul Dan Antonescu la Antena3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel