Crimă la Iași: Fiul unui ofiţer SRI, omorât cu o lovitură de cuţit în spate

Crimă înfiorătoare la Iași. Fiul unui ofiţer al SRI a fost găsit vineri, după-amiază, mort în propria locuință, cu un cuţit înfipt în spate. Serviciile de informaţii din Iaşi sunt în alertă. 

Tânărul de 18 ani a fost găsit întins pe jos, în holul apartamentului, într-o baltă de sânge chiar de tatăl său când s-a întors de la serviciu, scrie ziaruldeiasi.ro

Tatăl a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a intervenit o autospecială SMURD al cărei echipaj nu a mai avut ce face decât să constate decesul. La scurt timp, a ajuns şi mama copilului, care a făcut un şoc şi a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de o oră.

În scurt timp, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC) şi de la Secţia 1 Dacia au împânzit cartierul în că­utarea vreunui indiciu.

Vineri, poliţiştii aveau mai multe ipo­teze. Prima dintre ele a fost varianta unei răzbunări. Arma crimei era înfiptă în spatele tânărului, fapt care ar fi indicat că a fost luat prin surprindere sau ar fi încercat să fugă.

Tânărul era în clasa a XII-a, la Liceul de Informatică „Grigore Moisil", din Copou. Băiatul era foarte bun la învăţătură, intrând primul pe lista celor admişi la Liceul de Informatică, în 2013, cu media 9,94. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel