Crimă în familia unei cunoscute interprete de muzică populară

Tragedie cumplită în familia unei cunoscute cântăreţe de muzică populară din zona Ardealului. Unchiul artistei a fost măcelărit cu toporul chiar de către soția lui.

Unchiul cântăreţei de muzică populară Camelia Cosma Stoiţă a fost găsit mort în casă, la Sibiu. O rudă, care venise în vizită, l-a găsit pe bărbat măcelărit în pat. Omul îngrozit a anunţat imediat autorităţile.

Principalul suspect este chiar soţia victimei, care de mai mulţi ani a căzut în patima alcoolului. A fost internată de nenumărate ori în clinici speciale, însă nu a reuşit să se trateze.

"Săptămâna trecută spunea că e foarte supărat pentru că i-a dat drumul de la spital. A fost mereu internată. A rugat să o țină acolo, dar zice că nu se poate", a povestit o vecină, relatează România TV.

Vecinii spun că cei doi se certau frecvent, iar femeia era violentă. A ajuns chiar să toarne ulei încins pe bărbat. Criminaliştii spun că bărbatul a avut parte de o moarte extrem de violentă.

"Moartea este violentă, prezintă mai multe leziuni traumatice la nivelul capului. Bănuim că a fost lovit cu un obiect ascuțit, topor, toporișcă", a declarat procurorul de caz.

Femeia a fost dusă la psihiatrie, unde se va stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel