Crima din Sibiu. Greșeala FATALĂ a tatălui UCIS de un recidivist

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Noi detalii în cazul tânărului de 28 de ani, tată a doi copii, ucis într-o parcare din cartierul sibian Terezian, de un recidivist. 

Dan S., în vârstă de 28 de ani, a fost ucis în noaptea de miercuri spre joi, într-o parcare din cartierul Terezian, Sibiu. Principalul suspect, un tânăr de 25 de ani, recidivist. 

Urmărire ca în filme, înainte de crimă

Cercetările procurorilor arată că inculpatul a trecut cu mașina în dreptul unei terase unde se afla Dan S. A încetinit, iar între el și victimă a avut loc un schimb de replici, pe fondul unui conflict mai vechi. 

După o oră, Dan S. s-a urcat într-un autoturism alături de trei persoane și au pornit în urmărirea principalului suspect. 

„Victima a observat autoturismul Opel Corsa care a virat pe aceasta stradă și i-a spus şoferului BMW-ului să meargă după el. După aproximativ 30 de metri, respectiv aproape de intersecția străzilor Daliei și Crăițelor, unde era și domiciliul inculpatului, mașinile au oprit. Victima şi inculpatul A.R.G au coborât din mașini, între aceștia având loc un schimb de replici și o îmbrânceală. Inculpatul, având un cuțit asupra sa a înjunghiat victima S.M.D. în zona inimii, acesta a mai făcut câțiva pași și s-a prăbușit la pământ, decedând în scurt timp. Cuţitul a fost aruncat ulterior de pe podul peste pârâul Argintului de unde a fost  recuperat de organele de cercetare penală”, descriu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro.

Dan S. a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel