CRIMĂ Braşov. Bărbatul care şi-a omorât soţia şi copiii, REȚINUT

Bărbatul care şi-a omorât soţia şi cei doi copii ai săi a fost reţinut.

Așadar, bărbatul care şi-a omorât soţia şi cei doi copii a fost reţinut, în noaptea de marţi spre miercuri, şi va fi prezentat judecătorilor Tribunalului cu propunere de arestare preventivă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu, individul a fost reţinut în jurul orei 23,30, pentru 24 de ore, fiind dus în arestul inspectoratului.

Ce spun anchetatorii

Marţi, în jurul orei 13,30, Florin Mircea Buliga, de 43 de ani, s-a prezentat la sediul IPJ Braşov şi a spus că şi-a omorât soţia, în vârstă de 42 de ani, şi pe cei doi copii ai familiei, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. Conform anchetatorilor, deocamdată nu se ştie cu exactitate dacă tragicul eveniment s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi sau în cursul zilei de marţi.

Urmează ca medicii legişti să stabilească, după autopsie, cauza şi ora producerii decesului.

[citeste si]

Familia Buliga locuia într-un apartament situat la etajul cinci al unui bloc de pe strada Stejarului, din cartierul braşovean Noua. Bărbatul a fost cu câteva zile înainte de crimă la Mănăstirea Şinca Nouă de lângă Făgăraş, pentru a se ruga. Se pare că înainte de a-şi ucide familia, el a vrut să se sinucidă, au spus anchetatorii, potrivit Agerpres.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel