CRIMĂ BAIA MARE. Răsturnare de situație în cazul criminalului

cadavru lac
cadavru lac

Răsturnare de situație în cazul posibilului criminal de la Baia Mare. Polițiștii l-au eliberat pe principalul suspect din lipsă de probe. 

Ieri a fost arestat un băiat de doar 16 ani, care ar fi recunoscut comiterea crimei în fața anchetatorilor. Cu toate acestea, oamenii legii spun însă că nu dețin suficiente dovezi care să arate că într-adevăr el este criminalul. 

Băiatul de doar 16 ani se afla în momentul comiterii faptei sub influența substanțelor halucinogene. El locuia în aceeași zonă cu victima sa, iar poliția a fost alertată de bunica baiatului care ar fi venit în ziua crimei cu hainele pătate acasă. 

Zona Cuprom 

Poliția locală alături de primarul din Baia Mare au anunțat inițial că ar putea fi vorba despre un individ cu antecedente care a fost eliberat în urmă cu scurt timp. Nu se știe deocamdată dacă acest minor este același cu individul indicat de primarul Cherecheș. 

Familia fetiței locuieşte într-un bloc aflat aproape de clădirea părăsită în care a fost găsit cadavrul. Construcţia face parte din ceea ce pe vremuri însemna Combinatul Cuprom Baia Mare. Înmorântarea fetei are loc astăzi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel