Cozmin Gușă îi taxează pe Victor Ponta și Traian Băsescu. "Cuplul disperării"

Consultantul politic Cozmin Gușă a taxat, marți, într-o intervenție telefonică, insinuările fostului președinte Traian Băsescu și ale fostul premier Victor Ponta despre tragedia din Club Colectiv. 

Cozmin Gușă este de părere că războiul declarațiilor este, în realitate, începutul uneu lupte de supraviețuire politică.

"Acest colonel care o fi zis, nu o fi zis nu a fost decât o mică unealtă prin care oameni care au ocupat funcții importante în statul român. Mă refer la Traian Băsescu care, în primul rând, încearcă să ne arate cât de jos poți să cobori sau cât de mult poți să decazi, pentru că aceste insinuări pe marginea unei tragedii naționale care nu arată incompenteța unor manageri de cluburi, ci incompetența instituțiilor statului. Primul care a făcut asta a fost Victor Ponta, cu o nesimțire demnă de un om care nu ar fi fost prim-ministru al României, legându-se de o declarație a președintelui Iohannis (...) a răstălmăcit vorbele lui Klaus Iohannis. Prima dată Ponta și apoi fratele său de disperare, Traian Băsescu. Este un lucru care îi declasează și ne arată cât de prost vom sta, pentru că ceea ce vedem astăzi, prin declarațiile cuplului Ponta-Băsescu, cuplul disperării, marchează de fapt începutul unei lupte de supraviețuire politică a celor doi", a spus Cozmin Gușă, potrivit realitatea.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel