Cozmin Gușă, despre decizia lui Emil Boc de a o susține pe Elena Udrea

Cozmin Gușă este de părere că decizia fostului premier, Emil Boc, de a o susține pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale,  va săpa adânc în PDL. 

 "De abia din acest moment ne dăm seama de două lucruri: unul minor şi altul major. Primul, faptul că Fundaţia Mişcarea Populară nu-l sprijină de fapt pe Cristian Diaconescu. Boc este unul din membrii de forţă ai Fundaţiei Mişcarea Populară, alături de Băsescu, Udrea, Falcă, şi că această susţinere a Fundaţiei Mişcarea Populară pentru Cristian Diaconescu a fost doar un fax trimis de la biroul Fundaţiei unde Cristi Diaconescu este preşedinte şi unde conduce, probabil, un consilier şi două secretare", a declarat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Citește și: Elena Udrea, susţinută de Emil Boc la prezidenţiale


"Emil Boc, în calitate de preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, este primul nume marcant care are portanţă politică şi electorat în spate care ne spune că nu-l susţine nici pe Iohannis, nici pe preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară. Şi aici vin la partea a doua a discuţiei, la efectul major al acestui anunţ, este evident că se sapă o falie adâncă în PDL în acest moment, un PDL care nu are candidat. Macovei nu a fost niciodată recunoscută ca fiind un membru PDL cu acte în regulă, Predoiu nu mai există, ci este doar un candidat al PNL-ului, Iohannis, pentru mulţi dintre membrii PDL. Şi falia aceasta deschisă azi de către Boc va săpa destul de adânc în PDL", a mai spus Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

Citește și: Cristian Preda a cerut demiterea Elenei Udrea de la şefia PMP


"Să nu uităm că Udrea a fost învinsă la limită de către Vasile Blaga în lupta pentru preşedinţia PDL şi mulţi dintre cei care au susţinut-o pe Udrea au rămas în PDL. Iar această declaraţie foarte importantă a fostului preşedinte PDL şi a celui mai important primar pe care-l are PDL, Emil Boc, schimbă total ecuaţia de campanie. (...) Îi aşază în defensivă pe liderii ACL. Acum, cei neiniţiaţi pot să-şi explice într-un fel nervozitatea lui Blaga când vorbea despre candidatura Elenei Udrea", a explicat Gușă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel