EXCLUSIV  COVID - 19. Orban, mișcare ȘOCANTĂ. Chirieac: Omul e total IRESPONSABIL! VIDEO

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Bogdan Chirieac a comentat anunţul făcut, vineri, de către Ludovic Orban, cel care a afirmat că nu merge la consultările de la Cotroceni pentru că trebuie să se autoizoleze.

Ludovic Orban a anunțat că se va izola la Vila Lac 1 de teama noului coronavirus după ce senatorul Vergil Chițac (PNL) a fost depistat pozitiv. 
'Toți miniștrii se izolează la Vila Lac. Nu aşteptăm ancheta epidemiologică. (...) Solicităm diagnosticarea rapidă. Membrii Guvernului își vor exercita atribuțiile prin telefon sau online (...) Miniștrii să evite orice contact. Nu mai merg la consultările de la Cotroceni. Nu vreau să îl expun pe președinte. Toți senatorii PNL intră în izolare.' a spus Orban.

Modul în care Ludovic Orban a făcut acest anunţ, spunând că se autoizolează dar nu are nicio problemă să spună asta la nici un metru de jurnalişti a fost criticat dur de căre Bogdan Chirieac.

"Informaţie de BREAKING NEWS. Ludovic Orban a anunţat la un metru de presă – omul e total iresponsabil, nu doar politic, ci din toate punctele de vedere – că el nu merge la Cotroceni pentru că se autoizolează", a spus Bogdan Chirieac la DC News, în timpul unei emisiuni cu Sorin Grindeanu.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel