Corpul unui bărbat mort în luna mai, găsit în Petrila. Doi tineri sunt suspectaţi de crimă

Fotografie de la kat wilcox, pexels
Fotografie de la kat wilcox, pexels

Corpul unui bărbat decedat încă de luna trecută a fost găsit într-un apartament din Petrila, Hunedoara. 

Cadavrul unui bărbat care a murit la sfârșitul lunii mai a fost descoperit într-o locuință din orașul Petrila. Anchetatorii au stabilit că moartea bărbatului a fost violentă și audiază doi tineri.

Potrivit IPJ Hunedoara, sâmbătă, în jurul orei 21.15, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit decedat în locuință, posibil de mai multe zile.

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului de Urgență Petroșani, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, iar după efectuarea cercetărilor, moartea suspectă a bărbatului a fost reîncadrată în infracțiunea de omor.

Anchetatorii au doi suspecți.

„În urma activităților investigative, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul este decedat din data de 30 mai 2022 (cauza decesului fiind violentă - lovire cu corp dur). Doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, din Petrila, bănuiți de comiterea faptei, au fost prezentați în această dimineață magistraților Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea audierii și a luării măsurilor legale. Investigațiile, în acest caz, au fost preluate, conform competenței, de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, au precizat polițiștii, conform Mediafax.

Crimă în Vaslui. O tânără de 21 de ani și-a înjunghiat soțul, după ce bărbatul i-a reproșat că nu a avut grijă de copilul cel mic

Crimă șocantă în Vaslui. O tânără de 21 de ani, mamă a doi copii, este cercetată de polițiști, după ce și-ar fi ucis soțul cu un cuțit, transmite Pro Tv. Chiar ea ar fi fost cea care a sunat la 112, dar a anunțat că bărbatul s-a rănit singur. La audieri însă, aceasta ar fi recunoscut că ea este cea care l-a înjunghiat pe bărbat.

Conflictul dintre cei doi ar fi pornit după ce bărbatul de 28 de ani a ajuns seara acasă și i-a reproșat soției sale că nu a avut grijă de copilul cel mic, cât timp el a fost plecat. Cearta a degenerat, iar bărbatul a sfârșit înjunghiat cu un cuțit.

“Ea, după ce l-a înjunghiat, s-a spălat pe mâini de sânge, a spălat cuţitul cu gândul să nu se afle. După care a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei şi-a provocat singur rănile”, a declarat Alice Ruja, procuror.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj SMURD, dar din păcate medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat.

”A fost găsită o victimă în stare de inconștiență, cu o plagă la nivelul abdomenului. Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare, dar după o oră și jumătate, medicul a fost nevoit să declare decesul”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel