Cornel Ilie și soția lui, Eliza, DIVORȚEAZĂ după cinci ani de căsnicie: Este singura dată când...

Cornel și Eliza Ilie divorțează după cinci ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut de solistul trupei Vunk. 

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a dezvăluit, printr-o postare pe Facebook, că el şi Eliza vor divorţa. Anunțul vine la cinci ani de când au devenit soț și soție.

Totuși, cei doi au de gând să rămână prieteni, dar și aceleași persoane discrete. Astfel, Cornel Ilie a precizat că este singura dată când admiratorii săi află detalii privind acest subiect. 

„Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorţ» să capete un aer distructiv, fatalist, aşa că o să formulez altfel: eu şi cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învăţat foarte multe împreună unul de la altul, am învăţat şi mai multe despre noi înşine şi, mai ales, despre viaţă. Am devenit mai puternici şi mai curajoşi, unul prin celălalt.  

Vom continua să ne creştem copiii cu aceeaşi dragoste şi grijă, arătându-le toate frumuseţile vieţii, bunătatea faţă de ceilalţi şi învăţându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceeaşi prieteni buni, dar şi aceleaşi persoane discrete cu viaţa lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulţumim că înţelegeţi această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puţin mai devreme”, a scris solistul de la Vunk pe Facebook. 

Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer...

Publicată de Cornel Ilie pe Vineri, 4 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel