Corina Crețu îi cere demisia lui Sebastian Lăzăroiu. Ești de acord?

Europarlamentarul PSD, Corina Creţu, solicită demisia consilierului prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, în urma declarațiilor recente pe care le-a făcut acesta, în contextul discuțiilor despre bugetul UE.

Corina Crețu consideră că declarațiile lui Sebastian Lăzăroiu, în care acesta a vorbit despre „cerşetori care după ce primesc bani te şi scuipă” sunt inacceptabile şi jignitoare faţă de români.

„Declaraţiile domnului Lăzăroiu sunt complet inacceptabile, cu atât mai mult cu cât el nu este doar un cetăţean român, ci este un reprezentant al instituţiei Prezidenţiale. Faptul că el vorbeşte despre români ca având comportamentul unor «cerşetori care, după ce le dai bani, te şi scuipă» este dovada supremă a lipsei sale de caracter”, a spus Corina Creţu, citată de Mediafax.

Europarlamentarul este de părere că Sebastian Lăzăroiu trebuie să-şi ceară scuze faţă de români şi să-şi înainteze demisia din funcţia deţinută în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, „funcţie de care nu este demn”.

„Sebastian Lăzăroiu îşi primeşte salariul din banii publici, din taxele şi impozitele pe care românii le plătesc cu greu. A vorbi cu atât de multă aroganţă şi a folosi astfel de expresii jignitoare reprezintă un comportament nedemn pentru un consilier prezidenţial. Îi cer în mod public domnului Lăzăroiu să clarifice dacă aceasta este poziţia oficială a Preşedinţiei, iar dacă aceasta este doar opinia lui, să îşi prezinte scuze faţă de poporul român şi să-şi înainteze demisia cu puţina onoare care i-a mai rămas”, a declarat Corina Creţu.

Cum comentați solicitarea europarlamentarului PSD? Sunteți de acord ca Sebastian Lăzăroiu să își dea demisia din funcția de consilier prezidențial?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel