Cori Gauff a primit un wild card pentru US Open

Foarte tânăra jucătoare americană de tenis Cori Gauff, în vârstă de 15 ani, eliminată de Simona Halep în optimi de finală la Wimbledon, a primit un wild card pentru US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, a anunţat marţi presa internaţională.

La Wimbledon, venită din calificări, Cori "Coco" Gauff, pe atunci locul 313 WTA, a fost învinsă cu 6-3, 6-3 de Simona Halep, ce avea să câştige competiţia. În primul tur pe iarba londoneză, Gauff a eliminat-o pe legendara sa compatrioată Venus Williams.

Gauff, acum locul 140 mondial, a intrat în posesia primului wild card pentru tabloul principal de la US Open, turneu ce va începe pe 26 august. Sportiva născută pe 13 martie 2004 va disputa la Flushing Meadows al doilea său turneu de Mare Şlem consecutiv.

În 2017, jucătoarea născută în Florida a disputat finala turneului de juniori de la US Open, unde a fost învinsă de altă americancă, Amanda Anisimova.

Printre celelalte jucătoare invitate în acest an la US Open se află australianca Samantha Stosur, câştigătoare a turneului în 2011. 

În competiţia masculină, americanul Jack Sock a primit şi el un wild card.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel