Copilul Corneliei Catanga, schimbat la naștere. Soțul artistei, acuzat

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu

Cornelia Catanga și-a acuzat soțul că i-ar fi schimbat copilul la naștere. Cântăreața a mărturisit că medicii i-au spus că a născut o fetiță, dar soțul vedetei a venit cu un băiat în brațe. 

Cornelia Catanga l-a acuzat pe soțul ei că i-ar fi schimbat copilul la naștere, în loc să îi aducă o fetiță, așa cum i-au spus medicii că a născut, bărbatul a venit în brate cun băiețel.

„Eu mi-am dorit foarte mult să am o fată, îmi doream cu orice preț o fată. Când eram însărcinată și m-am dus la ecograf, domnul doctor de la la Spitalul Polizu mi-a spus că eu port în pântec o fată. Medicul a vrut ca eu să fiu liniștită înainte de naștere. Eu am născut prin cezariană pe la ora 14, iar pe la 17 când m-am trezit din anestezie a venit Pădureanu cu Alex în brațe. I-am zis «Pleacă cu asta de aici! Ce ai făcut cu fata mea, mi-ai schimbat copilul» Eu am crezut că Pădureanu mi-a schimbat copilul în maternitate. Medicii mi-au zis că e fată, dar el a venit cu un băiat. După acest episod, asistenta șefă a venit și mi-a spus adevărul. Ei m-au mințit pentru ca eu să nu ies din starea de confort”, a declarat Cornelia Catanga potrivit spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel