CONTROVERSĂ în SUA. Rudy Giuliani este foarte supărat

Controversă în Statele Unite ale Americii. unul dintre cei mai apropiați oameni de Donald Trump, Rudy Giuliani, este foarte supărat.

Fiica lui Rudy Giuliani a anunțat că îl susține pe Joe Biden în funcția de președinte, într-un eseu pentru Vanity Fair, scriind că la aceste alegeri istorice „nimeni dintre noi nu își poate permite să tacă”. „Mi-am petrecut o viață forjând o identitate în artă separată de numele meu de familie, așa că declararea mea publică ca „Giuliani” se simte contraintuitivă, dar am ajuns să-mi dau seama că niciunul dintre noi nu își poate permite să tacă acum ”.

Tânăra fiică a lui Rudy Giuliani, Caroline Rose, de profesie actriță și scriitoare, care locuiește în Los Angeles, a votat-o pe Hillary Clinton în 2016 și pe Barack Obama în 2012. Ea scrie că încă din copilărie s-a angajat în dezbateri cu tatăl ei despre drepturile LGBTQ, poliție și alte probleme. 

Iată ce a declarat tânăra

„Mi s-a părut important să-mi spun părerea și mă bucur că am reușit cel puțin să comunicăm. Dar prăpastia a fost totuși dureroasă și a devenit exponențială cu atât mai mult în epoca lui Trump de tribalism partizan puternic. Îmi imaginez că mulți americani se pot referi la sentimentul neputincios creat de acest ciclu de confruntare în mine, dar nu suntem neajutorați. S-ar putea să nu reușesc să schimb părerea tatălui meu, dar împreună putem să votăm ca această administrație toxică să plece”

Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului, este un avocatul personal al lui Donald Trump și a fost unul dintre cei mai zdrobitori susținători ai președintelui, potrivit TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel