Congres național ALDE pentru alegerea unui președinte unic

Delegația Permanentă ALDE Timiș a votat cu unanimitate organizarea congresului la nivel național în vederea alegerii conducerii centrale a partidului, conform statutului.

Delegația Permanentă a ALDE Timiș s-a întrunit în data de 25.02.2017 și din totalul de 153 de membri ai delegatiei, au fost prezente 114 persoane. Membrii delegației au propus și au votat cu unanimitate organizarea congresului la nivel național pentru a se alege conducerea centrală a partidului, conform statutului.

Deputatul Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș a spus: "În urma dezbaterilor între colegi, Delegatia Permantă a ALDE Timiș a solicitat prin votul majorității delegaților prezenți, organizarea cât mai rapidă a congresului la nivel național în vederea alegerii conducerii centrale. Ne dorim organizarea Congresului Național cel târziu în luna aprilie 2017 pentru ca cei aleși în conducere să pregătească partidul din punct de vedere organizatoric pentru urmatoarele alegeri și să vegheze la implementarea programului de guvernare pentru a fi aplicate măsurile liberale. Pentru o mai bună organizare este mult mai eficient și se impune să alegem un birou național condus de un singur președinte".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel