Veste din Antenă! Noua conducere a făcut anunțul

Noua conducere a Antenei a venit cu un anunț despre viitorul grupului. 

Noul CFO al Antena Group anunță profit de 13 milioane Euro în 2018 și investiții în viitor. Începând din această lună, Monica Stănescu a preluat rolul de Chief Financial Officer (CFO) în cadrul Antena Group.

Monica s-a alăturat companiei încă de la începutul anului și s-a ocupat de analiza fluxurilor de lucru, de revizuirea procedurilor şi de coordonarea unor proiecte de automatizare/digitalizare în calitate de Risk & Compliance Manager. 

În calitate de CFO, Monica Stănescu și-a exprimat încrederea în viitor pe baza rezultatelor de anul trecut: ”Consider că o cifră de afaceri de 80 milioane Euro și o creștere de peste 100% a profitului față de anul anterior, adică un profit de 13 milioane Euro, reprezintă o garanție a faptului că vorbim despre o companie sustenabilă, care are resursele financiare necesare pentru a investi în viitor.”

În comunicatul intern legat de noul CFO, Mihai Cristian Ioniță, Director Antena Group spunea că ”ne dorim cu toții sa ne bucurăm de rezultatele de audiență ale producțiilor, ale stațiilor TV și ale platformelor noastre online și să venim cu entuziasm și plăcere la serviciu”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel