Veste din Antenă! Noua conducere a făcut anunțul

Giorgiana Croitoru / 25 iun 2019 / 11:14 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Noua conducere a Antenei a venit cu un anunț despre viitorul grupului. 

Noul CFO al Antena Group anunță profit de 13 milioane Euro în 2018 și investiții în viitor. Începând din această lună, Monica Stănescu a preluat rolul de Chief Financial Officer (CFO) în cadrul Antena Group.

Monica s-a alăturat companiei încă de la începutul anului și s-a ocupat de analiza fluxurilor de lucru, de revizuirea procedurilor şi de coordonarea unor proiecte de automatizare/digitalizare în calitate de Risk & Compliance Manager. 

În calitate de CFO, Monica Stănescu și-a exprimat încrederea în viitor pe baza rezultatelor de anul trecut: ”Consider că o cifră de afaceri de 80 milioane Euro și o creștere de peste 100% a profitului față de anul anterior, adică un profit de 13 milioane Euro, reprezintă o garanție a faptului că vorbim despre o companie sustenabilă, care are resursele financiare necesare pentru a investi în viitor.”

În comunicatul intern legat de noul CFO, Mihai Cristian Ioniță, Director Antena Group spunea că ”ne dorim cu toții sa ne bucurăm de rezultatele de audiență ale producțiilor, ale stațiilor TV și ale platformelor noastre online și să venim cu entuziasm și plăcere la serviciu”.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24