Comandamentul ANPC pentru sezonul Estival îşi va începe activitatea în iulie

Comandamentul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) pentru sezonul estival îşi va începe activitatea în iulie, dar Autoritatea a început controalele din luna mai, a declarat, vineri, preşedintele ANPC, Marius Pîrvu.

'Noi am început deja controalele. Avem un principiu în sensul în care dorim să facem ceva preventiv. Mergem către agenţii economici până la începerea sezonului estival, le spunem deficienţele pe care le au în momentul de faţă, le dăm un termen pentru remediere şi sperăm ca în timpul sezonului să nu se întâmple evenimente deosebite. Controalele au început din luna mai, din momentul în care practic pe litoral au apărut primii turişti', a spus Marius Pîrvu.

De asemenea, Marius Pîrvu a declarat că Autoritatea nu doreşte să dea amenzi, ci mai degrabă în locul amenzii pe care ar trebui să o primească, agentul economic să investească în spaţiul respectiv şi să respecte normele de calitate. El a menţionat că activitatea Comandamentului pentru sezonul estival va începe în luna iulie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel