Coincidenţe stranii în cariera celor şapte femei de la vârful PDL

Sunt şapte femei puternice la vârful PDL. Cât o echipă de handbal. Şase dintre ele au fost ştampilate de presă cu sintagma “femeile lui Băsescu”, cea de-a şaptea a devenit celebră când a cerut Opoziţiei să facă “ciocu mic”.

În carierele lor apar coincidenţe interesante. Cine sunt? Roberta Anastase, Elena Udrea, Monica Iacob-Ridzi, Sulfina Barbu, Anca Constantinescu, Alina Roman, Oana Elena Antonescu. Plus EBa.

Numitorul comun este, fireşte, liderul partidului, care a contribuit la promovarea fiecăreia. Roberta Anastase a fost prezentată lui Petre Roman şi lui Traian Băsescu, pe vremea când era o tânără speranţă a organizaţiei din Prahova. „Am făcut paradă de modă şi tombole la partid ca să strângem bani, iar Roberta defila pe podium. Venea fără lenjerie intimă, iar noi eram destul de şocaţi atunci când vedeam aşa ceva, că nu eram obişnuiţi", a declarat presei Paula Ivănescu, fost senator PD. Acesta spune că Petre Roman nici nu vroia să audă de Roberta, dar “Băsescu a plăcut-o, pentru că-i plăceau femeile şi a susţinut-o până la capăt”.

Roberta Anastase la Miss România

Anastase,  Oana Elena Antonescu şi Monica Ridzi au ca punct comun în CV  funcţia de la Bruxelles, nu doar frumuseţea remarcată de presă. Ridzi şi Anastase au intrat împreună în Parlamentul European, în 2007, iar Antonescu a plecat la PE în 2009. Şi  Roberta şi Oana Elena au părinţi cu funcţii în PDL. Anastase senior activează în organizaţia de Prahova, în vreme ce dl. Antonescu este vice la Dâmboviţa, organizaţia tinerei europarlamentare. Dacă tatăl Robertei Anastase a fost ultimul director ceauşist de la Uzina 1 Mai, care a sudat poarta în 22 decembrie, să nu meargă muncitorii la miting, tatăl domnişoarei Antonescu a fost “hărţuit”, după 1989, pentru colaborare cu Securitatea.

Roberta Anastase la Miss Universe

Legătura dintre Ridzi şi Udrea o face anul debutului în politica înaltă: 2004. După ce Alianţa DA şi Traian Băsescu au câştigat, Ridzi a intrat în Parlament, iar Udrea a ajuns la Cotroceni.

Sulfina Barbu, Elena Udrea şi Alina Roman au în CV o etapă comună: primăria Capitalei. Udrea a fost consilier general pe listele PNL, apoi a trecut cu Stolojan la PDL. Barbu a lucrat cu Băsescu, fiind directoare la Mediu, în mandatul acestuia, iar Alina Roman este directoare la Administraţia Străzilor, tot din partea PDL. De străzi, mai precis de asfaltări, s-a ocupat şi Anca Constantinescu, a cărei firmă a plombat gropi din Bucureşti.

Iar EBa are un tată iubitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel