CM 2014. Kim Jong Un, video incredibil. Ce au văzut nord-coreenii la TV

Campionatul Mondial 2014 se remarcă în Coreea de Nord nu doar prin cruzimea aplicată fotbaliștilor echipei naționale, ci și printr-un video incredibil. 

Deși finala Campionatului Mondial din Brazilia se dispută între Germania și Argentina, potrivit presei britanice, televiziunea de stat din Coreea de Nord, acolo unde dictatorul Kim Jong Un este tatăl suprem, ar fi anunţat că naţionala de fotbal a Coreei de Nord va juca finala de pe stadionul Maracana, potrivit prosport.ro

Parcursul nord-coreenilor e până în finală ar fi fost unul de vis, se spune în ştire. Jucătorii au reuşit să zdrobească statele considerate rivale de moarte: 7-0 cu Japonia, 4-0 cu SUA şi 2-0 cu China. Buletinul de ştiri mai anunţă că în finală asiaticii vor evolua contra Portugaliei. Kim Jong Un apare în tribună încurajând echipa. 

Deși materialul incredibil a apărut în presa britanică, bazându-se pe un video, un expert în citirea pe buze a explicat că este un fals, fiind un colaj din imagini mai vechi.  

Filmarea ar fi uluitoare. Nu se știe încă dacă este veridică sau nu. Însă, felul cum au fost umiliți jucătorii din echipa națională a Coreei de Nord, în fața a 400 de oameni ar întări varianta expertului. 

După înfrângerile în grupe- 1-2 cu Brazilia, 0-7 cu Portugalia şi 0-3 contra Coastei de Fildeş,  fotbaliştii asiatici au fost acuzați că "au trădat încrederea lui Kim Jong-Il". Fotbaliştii au fost umiliţi într-o piaţă publică timp de şase ore. 400 de persoane au participat la acest adevărat oprobriu public, unde jucătorii au fost umiliţi şi mustraţi şi selecţionerul a fost exclus din partid şi trimis pe un şantier de construcţii. Totul s-a întâmplat pe un podium amplasat în Palatul Culturii Populare, unde fotbaliştii au fost tot timpul ţinuţi în picioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel