Claudiu Toader (Românii au talent). Cum puteți ajuta familia după tragedie

Claudiu Toader, "instructorul de pizza" de la Românii au talent", a pierit. Brusc. La doar 30 de ani. 

CITEȘTE ȘI: Claudiu Toader (Românii au talent), ÎNMORMÂNTARE. Anunțul fratelui său

Colegii săi - bucătari, ospătari, manageri sau pur și simplu oameni care l-au admirat - și-au schimbat poza de profil ca un drapel coborât în bernă și îi scriu pe Facebook mesaje emoționante.

Cosmin Dragomir, editor la Urbology.ro, a scris un text despre Claudiu Toader, bunul său prieten care s-a stins mult prea devreme.

VEZI ȘI: ȘOCUL morții lui CLAUDIU TOADER (Românii au talent)

"Nu înțeleg cum cei mai plini de viață dintre noi sunt și cei mai plini de moarte. Ieri, pizza chef Claudiu Constantin Toader a plecat. De tot! Dumnezeu să te ierte, dacă are ce să îți ierte, bro! 

(...)

Claudiu, să știi că rămân multe în urma ta! Cele mai bune pizza din București ( una de care m-am îndrăgostit). Un vis împlinit – să construiești o pizzerie în țară alături de frații tăi. Să îți legi, pe veci, numele de pizza. Și multe amintiri frumoase. Ne-ai învățat pe toți că se poate. Ne-ai învățat că dacă îți respecți clienții, nu trebuie să faci rabat de la calitate. Îmi aduc aminte că ți-am cerut într-o joi o pizza ligure și nu aveai mozzarella di bufala. M-am întors sâmbătă și ai pus extratopping crudă – cumpăraseşi una mai scumpă decât cea uzuală. Nu te-ai gândit niciodată că poți lua repede o brânză ieftină, doar ca să ai.

Claudiu, să știi că rămân multe în urma ta! Ești singurul om care a reușit să îi adune pe toți chefii din România într-un singur loc. La Brothers Pizza. Singurul catalizator cu adevărat dezinteresat. Ești omul care a hrănit cei mai mulți chefi din România. Iar ei s-au întors și se vor întoarce pe strada Chile nr. 3 . Să știi, Claudiu, că ai realizat imposibilul!

Azi, mai mult decât oricând, îți spun ȘI EU SUNT BROTHER, bro! Adio!", a scris Cosmin Dragomir pe Urbology.ro.

Cum puteți ajuta familia lui Claudiu Toader

"RIP pizza chef Claudiu Constantin Toader 19.nov 1982 - 5 iul 2015! ȘI EU SUNT BROTHER.
Pentru cei ce vor să ajute familia, puteți ajuta aici: RO54UGBI0000102015159RON garanti bank filiala Floreasca DRAGOMIR COSMIN LAURENȚIU. Am golit cardul și diseară când mă duc spre priveghi îi scot și îi dau familiei!", a notat Cosmin Dragomir, adăugând că nu este nici pe departe o strângere de fonduri.

"Contul a fost publicat pentru că unii colegi de breaslă ai lui Claudiu - de departe - au cerut să ajute. NU este o strângere de fonduri CARITABILĂ ori altceva, a nu se interpreta greșit. El a fost shareuit de oameni din industrie pentru a ajunge la cei care nu au cum să îl ajute altfel. Oameni care l-au cunoscut și respectat. La fel, pe un grup privat de Facebook unde sunt mulți oameni apropiați lui Claudiu am spus că peste două zile o să cer la bancă detalierea tranzacțiilor, iar banii să o îi înmânez cu martori. Nu vreau să pară altceva decât e. Familia nu are nevoie de ajutor, este vorba doar de o strângere de fonduri de la colegii de breaslă, cumpărăm coroane și ce mai e nevoie", a punctat Cosmin Dragomir.

CITEȘTE ȘI: CLAUDIU TOADER (Românii au talent), ultimul mesaj înainte de moartea fulgerătoare 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel