Claudia Pătrăşcanu, mesaj emoţionant după divorţul de Gabi Bădălău

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au divorţat. Cântărăreaţa încercă să treacă cu zâmbetul pe buze de cea mai grea perioadă din viaţa ei. Claudia a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionat. 

Claudia Pătrăşcanu le-a povestit prietenilor virtuali experienţa ei.

"M-am trezit in zori și mi-am spus: Un om special nu îl recunoști după chip,ci după suflet... cel fără suflet nu are scrupule,nu are conștiința și nu se iubește nici măcar pe el.... cel cu suflet, cel bun, este întotdeauna frumos din cap pâna în picioare! Nu înceta niciodată sa crezi și sa speri și oricâte probleme ai avea,Dumnezeu nu te lasă.... îți va trimite suficientă forță peste a trece peste tot. Te uiţi in ochii copiilor și vezi VIAŢA!

Nu uita să te rogi în fiecare zi pentru că nici Dumnezeu nu uită să te trezească în fiecare dimineață. Nu lăsa răutățile sau zgomotul celorlalți să sugrume vocea ta interioară, îngrijește-ți mai mult sufletul decât trupul pentru că doar sufletul este veșnic, nu trupul! Aminteste-ți că te-ai născut ca să trăiești frumos, liniștit, fără lacrimi și durere, fără oameni care nu te respectă și nu cunoaște sentimentul de iubire. Dacă vreodată te intrebi de ce Dumnezeu te face sa treci prin lucruri grele, este pentru că El știe că vei reuși! Fruntea sus, curaj mult, zambetul pe buze și nu uita niciodată cine ești, sa nu lași oamenii sa te transforme. Trăiește frumos, caută sa însemni ceva bun și ia o de la început, ori de câte ori va trebui! Sunt multe femei care se vor regăsi in piesa pe care o voi lansa curând așa ca toate trăirile mele vor fi cântate chiar de mine! Am început cu primul vers și termin așa: Am învățat sa dansez cu durerea!", este  mesajul Claudiei Pătrăşcanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel