Claudia Pătrăşcanu, mai sinceră ca niciodată. Ce spune despre împăcare cu Gabi Bădălău

Invitată la o emisiune tv, Claudia Pătrăşcanu a spus dacă se mai împacă sau nu cu Gabi Bădălău. 

"Sunt multe femei care își cresc copiii singure, mă consider o femeie puternică. Mi-am dorit un divorț amiabil, pentru liniștea copiilor noștri, el nu a vrut. Timpul le rezolvă pe toate. Atunci când te căsătorești nu te gândești că o să divoțezi. Dacă lăsăm timpul să treacă, se vor așeza toate.

Dintotdeauna mi-am dorit ca eu și Gabi să rămânem părinți pentru ei, dar și prieteni. M-am dedicat 100% familiei, iar Gabi nu și-a dorit să mai fiu artistă. Și-a dorit să stau acasă, cu copiii, să mă știe bine. Probabil că avea prea multă libertate. Nu doar înșelatul e o problemă într-o relație, trebuie să fii bărbat și să fii deștept. Atunci când îți iubești familia trebuie să fii mai cu perdea și mai precaut. Nu a fost doar atât, a fost o perioadă în urmă când noi nu ne mai înțelegeam. Oricâte mi-ar fi făcut Gabi și oricâte mi-ar face va rămâne pe viață tatăl copiilor, îl respect.

Detest minciuna și dacă într-o relație nu ești sincer nu e ok. Oricât am fi încercat nu știu cât ar mai fi mers. Cu părinții lui am rămas într-o relație de respect. Acum sunt pe picioarele mele, sunt eu, și am grijă de acești doi copii singură. Viața este lungă, dar acum nu sunt șanse de împăcare.", a spus Claudia Pătrășcanu, într-o emisiune tv, potrivit spynews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel