EXCLUSIV  Ciutacu, informații de culise: Rămâi interzis când auzi așa ceva!-VIDEO

Victor Ciutacu a anunțat că va veni cu noi dezvăluiri explozive, marți seară, la România TV, în emisiunea pe care o realizează.

Jurnalistul a spus că va avea invitați extrem de importanți, unul dintre ei apare în înregistrările date publicității de Vlad Cosma. În plus, Victor Ciutacu va veni cu dezvăluiri de culise despre cum s-au stabilit din pix uriașele prejudicii de la ANRP.

"Am două ore de emisie. Voi avea doi oameni care au fost arestați și abuzați de banda de la Ploiești, unul dintre ei apare chiar în înregistrările date publicității de Vlad Cosma. Sunt oameni care au ceva de zis în povestea asta și au și documente în sprijinul celor declarate de ei. Nu iau pe nimeni pe buletin. Nu stabilesc eu vinovății sau nevinovății. Eu l-am invitat și pe procurorul Portocală, dar nu am primit niciun răspuns până în zilele noastre. Voi mai avea niște dezvăluiri de culise despre cum s-au stabilit din pix uriașele prejudicii de la ANRP. Vei râmâne absolut interzis", a spus Victor Ciutacu la interviurile DC News.

[citeste si]

Iată răspunsul:

VEZI aici interviul integral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel