EXCLUSIV  Ciutacu, informații de culise: Rămâi interzis când auzi așa ceva!-VIDEO

Scutaru Cristina / 13 feb 2018 / 15:34 Salveaza PDF Comentarii

Victor Ciutacu a anunțat că va veni cu noi dezvăluiri explozive, marți seară, la România TV, în emisiunea pe care o realizează.

Jurnalistul a spus că va avea invitați extrem de importanți, unul dintre ei apare în înregistrările date publicității de Vlad Cosma. În plus, Victor Ciutacu va veni cu dezvăluiri de culise despre cum s-au stabilit din pix uriașele prejudicii de la ANRP.

"Am două ore de emisie. Voi avea doi oameni care au fost arestați și abuzați de banda de la Ploiești, unul dintre ei apare chiar în înregistrările date publicității de Vlad Cosma. Sunt oameni care au ceva de zis în povestea asta și au și documente în sprijinul celor declarate de ei. Nu iau pe nimeni pe buletin. Nu stabilesc eu vinovății sau nevinovății. Eu l-am invitat și pe procurorul Portocală, dar nu am primit niciun răspuns până în zilele noastre. Voi mai avea niște dezvăluiri de culise despre cum s-au stabilit din pix uriașele prejudicii de la ANRP. Vei râmâne absolut interzis", a spus Victor Ciutacu la interviurile DC News.

[citeste si]

Iată răspunsul:

VEZI aici interviul integralloading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +8    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3