Ciutacu a dat lovitura. Cred că pot să fac cam orice

Victor Ciutacu, jurnalistul România TV, a dat lovitura în prima zi a anului. După ce stabilise agenda publică în finalul anului 2018, când a anunțat fuga lui Radu Mazăre în Madagascar.

Prima emisiune a lui Ciutacu a făcut audiențe uriașe pentru un post de știri. Cu toate că ora de difuzare nu a fost una obișnuită. De la ora 23, Victor Ciutacu a realizat un interviu, acasă la astrologul Mariana Cojocaru. 

În dimineața zilei de 2 ianuarie, Ciutacu a scris pe Facebook:

”Cand am intrat - temporar, credeam eu - in tv, eram o bizarerie. Miracol al limbajului slobod si al atitudinii fruste in dezbaterile politice, teapan ca o matura la orice avea tangenta cu divertismentul. Dupa mai bine de 10 ani de ceea ce avea sa-mi devina meseria de baza si mai ales dupa tot ce am trecut prin 2017, sunt infinit mai masurat la vorba si, desi nu-mi place neaparat divertismentul, iar pentru teren sunt prea batran, cred ca pot sa fac cam orice in tv”.

Ciutacu a fost, pe rând, jurnalist de economic, purtător de cuvânt, jurnalist de investigații, editorialist, redactor șef în presa scrisă, realizator de interviuri TV cu oameni de cultură, sport, politicieni, este influencer online, a strâns bani pentru cauze umanitare, a venit ca moderator la RTV. Prima ”tangență” cu lumea divertismentului a avut-o acum un an, la Revelionul RTV, când a dansat și cântat ”pe sticlă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel