Cîțu, despre proteste: Pot protesta împotriva mea, dar să respectăm toți legea

Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro

Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri, după ședința de Guvern, că nu are nimic împotriva protestatarilor, iar manifestările de stradă fac parte dintr-o democrație consolidată. Le cere, în schimb, să respecte legea.

Cîțu a spus, la finalul ședinței de Guvern, că probabil măsurile nu au fost foarte bine explicate, dar sunt necesare și le cere românilor să aibă răbdare în martie și aprilie.

„Măsurile pe care le-am luat dau rezultate. Trebuie doar să avem puțină răbdare în luna martie și luna aprilie. Dacă respectăm măsurile în aceste două luni de zile și vom accelera campania de vaccinare (...) vom avea și creștere economică, și locuri de muncă și resurse să plătim toate nevoile pe care le vom avea anul acesta”, a spus premierul.

Florin Cîțu a fost întrebat ce părere are că împotriva acestor restricții protestează zilnic, de trei zile, mii de români.

„Știți bine că sunt liberal convins și dreptul de a protesta, de a avea o opinie diferită de a mea este un drept pe care îl au toți cetățenii României. Un singur lucru cer: toți să respectăm legea. Putem să protestăm, pot să protesteze împotriva mea, împotriva a ceea ce fac, dar să respectăm legea. Atât! În rest, protestele fac parte dintr-o democrație consolidată”, a răspuns premerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel