Cine s-ar afla în spatele excluderii oamenilor lui Băsescu din PDL

PDL
PDL

Surse din cadrul PDL susțin că în spatele excluderilor anunțate ar sta chiar o persoană din partid care dorește excluderea oamenilor președintelui Traian Băsescu. 

În spatele excluderilor anunțate din PDL ar sta chiar Adriana Săftoiu, care a făcut o serie de declarații cu privire la cei care sunt anunțați a fi excluși. Ţinta:  îndepărtarea tuturor oamenilor lui Traian Băsescu din partid.

„Adriana a pus stăpânire pe Vasile Blaga. Acesta nu iese din cuvântul ei, tot ce spune pe gură la televizor sau chiar în interiorul şedinţelor de partid vine din punctajul ei. Asta se vede şi din decizia de a îndepărta partidul de preşedinte, chiar dacă suntem destul de mulţi cei care am spus că vom plăti electoral pentru asta. Pe ea nu o interesează PDL, o interesează doar să i-o „tragă” lui Băsescu. Nu ştiu cum a reuşit să-l orbească aşa pe Vasile, care nu mai gândeşte cu capul propriu”, a declarat o sursă din PDL, membru în BPN, pentru pesurse.ro.

A adăugat „Excluderea reformiştilor este doar primul pas al planului său. Ea vrea să continue procesul de epurare şi să-i elimine pe toţi oamenii lui Băsescu. Evident, ţinta cea mai mare este Udrea. Vor continua cu provocările”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel