Cine este și cum arată mama Cleopatrei Stratan. Edward Sanda a dat-o de gol, prima imagine împreună

Logodnicul Cleopatrei Stratan a publicat prima imagine de familie. Cum arată mama artistei.

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România și chiar dacă toată lumea o cunoaște încă din primii ani de viață, când a devenit celebră cu piesa "Ghiță" și chiar dacă toată lumea îi cunoaște pe tatăl ei, Pavel Stratan și pe fratele său, Cezar, nimeni nu o știe pe mama artistei. 

Rodica Stratan a stat mereu departe de luminile reflectoarelor, însă acum, odată ce fiica ei a spus "da" și a decis să se mărite cu artistul Edward Sanda, femeia nu s-a mai putut ascunde. 

Edward Sanda, ginerele Rodicăi Stratan, a fost cel care a dat-o de gol, după ce a publicat o fotografie pe pagina de Instagram. Din descrierea cântărețului, se pare că părinții lui și ai Cleopatrei Stratan au participat la o petrecere de ziua tatălui său. 

Vezi imaginea în GALERIA FOTO

Ce profesie are mama Cleopatrei Stratan

În trecut, în cadrul emisiunii "Gusturile se discuta" de la PRO TV Chișinău, Cleopatra a povestit cate ceva despre cea care i-a dat viata.

Potrivit ei, Rodica Stratan este inginer de profesie și are o mulțime de pasiuni. Unul dintre hobby-urile ei este și gătitul și a învățat-o și pe Cleopatra cîteva dintre secretele artei culinare.

Cleopatra a spus atunci că are o relație extrem de specială cu părinții săi, care îi sunt, în primul rând, adevărați prieteni, cu care poate să vorbească deschis despre orice.

Cleopatra Stratan nu vrea să meargă la facultate

După ce a fost cerută de soție de Edward Sanda, vedeta a luat o decizie neașteptată legată de facultate și le-a dezvăluit fanilor ce planuri are după terminarea liceului. 

Cleopatra Stratan a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar urmăritorii au fost curioși ce planuri de viitor are, mai ales din punct de vedere al studiilor.

Întrebată ce facultate vrea să urmeze, adolescenta a spus că a decis că nu vrea să urmeze o facultate imediat după susținerea examenului de Bacalaureat.

"După liceu, nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea e o pierdere de timp pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare și că facultatea nu garantează succesul (mă refer în cazul meu).

Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor că am nevoie de facultate, o pot face oricând. În viață ca să ai succes trebuie să știi ce vrei, nu ce se vrea!”, a scris Cleopatra Stratan într-un InstaStory.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, planuri mari: Vrem să facem cinci copii

"Vrem să facem cinci copii. (râde) Eu întotdeauna am zis că până în 30 de ani o să fiu realizat şi o să am familie, copil şi simt că mă apropii, dar nici nu vreau să grăbesc lucrurile", a spus Edward Sanda într-un interviu pentru okmagazine.ro.

"Lăsăm să vină totul de la sine. În plan muzical, am lansat o nouă piesă împreună, se numeşte Dragoste, vă rog. Proiecte împreună o sa facem mereu", a adăugat Cleopatra Stratan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Edward Sanda (@edwardsandaofficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel