Cine ar putea fi viitorul ministru al Educaţiei. Chirieac: Motivul pentru care nu s-a alăturat doamnei Firea

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, la România TV, despre demisia ministrului Educaţiei, Valentin Popa, şi de persoana care ar putea să-i ia locul. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat asupra deciziei ministrului Educaţiei de a demisiona şi a anticipat care ar putea fi viitorul ministru al Educaţiei. Într-o intervenţie la Ştirile România TV, Bogdan Chirieac a declarat:

"Domnul Popa nu are nicio apariţie publică de când e ministru. Nicio apariţie, noi nu ştim care este viziunea sa. Lăsând de-o parte managementul, mă aştept ca ministrul Educaţiei să fie mare gânditor, vizionar, să aşeze lucrurile. În chestiunea cu manualele (n.r. - referitor la problemele apărute la manualele editate anul acesta), probabil că trebuie dat afară secretarul de stat care s-a ocupat de problemă. Eu nu am văzut aşa ceva la domnul acesta. Deci schimbarea sa este binevenit. Importantă este personalitatea care ar trebui pusă în locul său. Dacă este doamna Ecaterina Andronescu, foarte bine. Domnia sa să ne prezinte viziunea sa. Fiindă a mai avut portofoliul, are foarte multă experienţă, a făcut şi greşeli, dar acum ştie cum să rezolve lucrurile, ceea ce este esenţial. De obicei, miniştrii în România se califică la locul de muncă din nefericire. Partidele nu pregătesc miniştri pe departamente. Nu se întâmplă asta nici la PNL, nici la PSD."

Ecaterina Andronescu, posibil viitor ministru al Educaţiei

Întrebat dacă Ecaterina Andronescu ar putea fi cea care va fi numită ministrul al Educaţiei, Bogdan Chirieac a declarat: "Este şi motivul pentru care doamna Ecateria Andronescu, cea care a deschis drumul puciştilor, nu s-a alăturat doamnei Firea. Tocmai dânsa care a trimis scrisoarea cu demiterea domnului Dragnea şi a doamnei Dăncilă nu s-a alăturat când a apărut scrisoarea pierdută şi, într-adevăr, s-a vorbit despre numirea sa la Ministerul Educaţiei. Dintr-un capriciu, o eroare, o bizarerie, a fost numit domnul profesor Popa în această funcţie care nici nu ştii că a fost ministru. Se alătură galeriei de miniştri din această ţară, câteva sute, despre care nu se poate spune  nimic”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel