Chinezoaica Saisai Zheng a învins-o pe americanca Madison Keys, la Zhuhai (WTA)

Jucătoarea chineză de tenis Saisai Zheng (40 WTA, cap de serie nr. 12) a învins-o marţi seara, în două seturi, 6-4, 6-2, pe americanca Madison Keys (13 WTA, cap de serie nr.3) în cadrul turneului de tenis de la Zhuhai (China), WTA Elite Trophy, competiţie de consolare pentru jucătoarele care nu au obţinut calificarea la Turneul Campioanelor.

Meciul s-a disputat în cadrul Grupei C (Orhideea), în care se mai află croata Petra Martic (N.5), Zheng adjudecându-şi victoria într-o oră şi jumătate.

Aşa cum se ştie, belarusa Arina Sabalenka şi olandeza Kiki Bertens au câştigat, marţi, primele meciuri ale zilei.

Sabalenka, a patra favorită, a învins-o pe grecoaica Maria Sakkari (cap de serie numărul nouă), cu 6-3, 6-4, în prima partidă din Grupa D (a Trandafirului), în ciuda celor 8 duble greşeli. Din grupă mai face parte belgianca Elise Mertens (cap de serie numărul şase).

În Grupa A (Azalea), Kiki Bertens, principala favorită, a întrecut-o pe croata Donna Vekic (cap de serie numărul opt) cu 7-6 (7/5), 6-2. Cealaltă componentă a grupei este ucraineanca Daiana Iastremska (cap de serie nr. 10).

Câştigătoarele celor patru grupe se califică în semifinalele competiţiei dotate cu premii totale de 2,4 milioane dolari. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel