Chilianul Juan Carlos Saez, suspendat opt ani şi amendat cu 125.000 de dolari pentru corupţie

Jucătorul chilian Juan Carlos Saez a fost suspendat o perioadă de opt ani şi amendat cu 125.000 de dolari pentru violarea Programului Anticorupţie din Tenis, transmite EFE.

Saez, care ocupă locul 1.082 în clasamentul ATP, nu a cooperat cu ancheta desfăşurată de Unitatea pentru Integritatea Tenisului (TIU), în legătură cu posibile încălcări ale Programului Anticorupţie din tenis (TACP) şi nu a raportat o abordare pentru corupţie.

Când a fost audiat de reprezentanţii TIU, în legătură cu alerte legate de unele partide pe care le-a jucat, sud-americanul de 28 de ani nu a dat curs solicitării de a pune la dispoziţia anchetatorilor telefonul mobil personal, a precizat TIU într-un comunicat.

Juan Carlos Saez a recunoscut că a primit propunere pentru plasarea de pariuri pe meciurile sale, la un turneu ITF în Chile, dar nu a informat autorităţile, cum cer normele anticorupţie.

Sancţiunea a intrat în vigoare pe 19 august, iar jucătorul nu va avea voie să participe sau să asiste la orice turneu oficial pe perioada suspendării de opt ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel