Cheloo, declarația la care nimeni nu se aștepta: Ești ce trebuie!

Lu-Chan a avut primul concert în 2006, iar de atunci, spune el, nu s-a mai oprit. După ce a reușit să impresioneze atât jurații, cât și publicul, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, Lu-Chan intră din nou în luptă și încearcă să își păstreze locul obținut la The Four – Cei 4”.

"M-am născut în Reșița, în '89, iar familia mea este împărțită între rădăcini și tovarăși. Mama mea este prietenul meu cel mai bun, iar tata reprezintă realitatea și practica. Tovarășii mei sunt tot timpul lângă mine, ei mă fac să progresez", povestește Lu-Chan, care face muzică rap încă din 2006, după ce a avut norocul să cunoască un producător care l-a ajutat să scoată primele melodii pe care le-a cântat în concerte.

"M-a pasionat sportul încă de la vârsta de 4 ani, pe când părinții mei m-au dat la karate, dar după ce am terminat liceul, am plecat în străinătate să muncesc în căutarea unui trai mai bun. Mi-am dat seama în scurt timp că este o alegere proastă am convenit cu părinții că e nevoie să urmez o facultate pentru a dezvolta mai mult latură intelectuală din artist", ne-a spus Lu-Chan care a început astfel să se concentreze pe muzica rap și chiar a câștigat câteca concursuri de MC.

Aliat

A vrut să fie pe scena "The Four – Cei 4" pentru a face auzită muzica hip-hop, iar ambele melodii prezentate și compuse de el au fost apreciate de cei patru jurați. Prima i-a dat ocazia lui Lu-Chan să intre la un duel pe care și l-a dorit foarte tare. "Ți-ai câștigat brusc un aliat, e tipul de rap pe care îl aștept să revină în muzică. Eu mă bucur că exiști, ești chiar ce trebuie!", i-a spus Cheloo. Iar admirația este reciprocă: "Cheloo este preferatul meu dintre jurați, fiind ca o piatră de temelie în genul de muzică pe care-l reprezint și părerea lui, pentru mine contează foarte mult".

Bătălia continuă

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă și mâine, de la ora 20.00, când noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină un loc ocupat de cei patru artiști aflați pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla's Dreams vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre "Cei 4".

[citeste si]

Publicul din sală este cel care ia decizia finală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel