”Chefi la cuțite”, lovitură pentru Pro TV. Surpriză memorabilă

Luni seară, chefii au trecut printr-o nouă rundă tensionată de gătit, în lupta pentru amuletă. 

Emisiunea „Chefi la cuțite” s-a impus ca lider detașat de audiență pe publicul comercial, în intervalul 20.22-23.42 în care a fost difuzat. Ultimele jurizări ce preced bootcamp-ul au adunat în fața micilor ecrane peste 1.700.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 22.11. Pe publicul comercial „Chefi la cuțite” a condus topul audiențelor cu o medie de 8.5 puncte de rating și 25,6 % cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe locul al doilea cu 6,5 puncte de rating și 19,5 % cota de piață. 

Marți seară, de la 20:30, pe Antena 1, Gina Pistol pune la bătaie ultima amuletă a acestui sezon: ”Am crezut că nu se mai termină aceste probe! A mai intrat o singură dată fără amuletă la ea și nu a fost bine. Nici măcar nu știm pentru ce ne luptăm. Clar este un avantaj de o să ne stea mintea în loc”, spun chefii tensionați.

În acest moment, clasamentul îi surâde lui chef Florin Dumitrescu, ce se află pe primul loc cu zece avantaje câștigate. Ultima probă este decisivă, căci poate schimba ierarhia și poate oferi un avans considerabil juratului ce va intra în battle-uri cu cele mai multe avantaje. 

Tot în această seară, chefii împart ultimele cuțite ale sezonului 9. Și pentru că ultima seară de jurizări pe nevăzute trebuie să continue într-o notă de spectacol, Cocuța și Bogdan, coregrafi și dansatori cunoscuți, vin să le facă o surpriză memorabilă juraților Chefi la cuțite: ”Am făcut repetiții. O zi întregă am gătit doar rețetele astea!”. După săptămâni la rând în care chefii Florin, Sorin și Cătălin au repetat șlagărul sezonului ”Un gogoș, cupcake, Titu!”, jurații vor găsi în sfârșit sub cloșuri preparatele dorite: gogoși și cupcakes. Dar momentul pregătit de Cocuța și Boantă nu se termină aici, căci apariția lor din platou îi va ridica pe chefi de la masa jurizării la propriu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel