CFR a redeschis circulația la nivel cu calea ferată din Eforie Nord

Vlad Manolache / 01 noi 2018 / 10:49 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

CFR a anunțat redeschiderea circulației rutiere la nivel cu calea ferată din Eforie Nord. 

Lucrările de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată din Eforie Nord, situată la intersecţia străzii 23 August cu linia CF Constanţa - Mangalia, au fost finalizate, iar traficul rutier a fost redeschis pe DJ 383 Eforie Nord - Techirghiol începând de miercuri dimineaţa, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Lucrările de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 238+190 au fost executate în perioada 20 octombrie - 1 noiembrie 2018 şi au constat în montarea de dale elastice, turnarea unui covor asfaltic, montarea de parapeţi metalici de protecţie şi înlocuirea materialelor de cale şine/traverse din zona pasajului.

Traficul a fost deviat pe DN 38

"Menţionăm faptul că lucrările de întreţinere executate de CFR SA la trecerile la nivel au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar. Vă reamintim faptul că, în perioada lucrărilor de reparaţii, circulaţia rutieră a fost închisă pe DJ 383, la trecerea la nivel între Eforie Nord şi Techirghiol, traficul fiind deviat pe DN 38 prin Negru Vodă", se menţionează în documentul citat.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA administrează infrastructura feroviară publică.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26