Cezar Preda: Am preferat meciul, decât să îl ascult pe Băsescu

După Vasile Blaga, un alt membru important din PDL îl atacă pe președintele Traian Băsescu. Prim-vicepreședintele PDL, Cezar Preda, a comentat, vineri, atacurile lansate de Traian Băsescu la adresa liderului partidului, Vasile Blaga. Conform spuselor lui Preda, e mai mult decât evident faptul că șeful statului se implică în campania pentru alegerea președintelui formațiunii. 

„Am auzit ce a spus domnul Băsescu, am văzut câteva minute, dar am preferat să mă uit apoi la meciul Inter-CFR Cluj. A fost mult mai interesant. Nu fac comentarii, nu e nimic nou sub soare. N-am niciun dubiu că domnul Băsescu se implică în campania din PDL”, a declarat Cezar Preda pentru ziare.com.

El l-a aparat pe Vasile Blaga și a respins aluziile lui Traian Băsescu, cum că actualul lider al partidului ar face jocuri incorecte pentru a fi reales președinte PDL. „Blaga e un om cinstit, dom'le! Dacă era necinstit, era necinstit și când s-a organizat convenția la care a fost ales Băsescu, la convenția la care a fost ales Boc”, a mai comentat deputatul PDL. Cu toate astea, el spune că echipa Blaga, din care face parte, merge mai departe, chiar în condițiile grele de acum. „Noi ne facem treaba, știm ce avem de făcut”, a conchis Cezar Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel