Centrul „Cristian Șerban” oferă o linie telefonică pentru consultații la distanță

Centrul Medical „Cristian Șerban" din Buziaș pune la dispoziție o linie telefonică pentru consultații.

Centrul Medical „Cristian Șerban" din Buziaș pune la dispoziție o linie telefonică pentru consultații.

„Începând de astăzi, 27 aprilie cadrele medicale sunt la dispoziția pacienților printr-o linie telefonică pentru consultații. Medicul Florentina Fiera, șeful secției de diabetologie din centru, spune că, șase ore pe zi, personalul medical al centrului va răspunde telefonic tuturor celor care au nevoie de îndrumări medicale în specializarea diabetologie pediatrică. Nu uitați, spun specialiștii, că este foarte important să vă protejați în continuare, să evitați pe cât posibil deplasările și să folosiți masca de fața și mănuși, în cazul în care este absolut necesar să ieșiții din casă. Măsurați-vă glicemia și faceți tot posibilul să aveți un control glicemic cât mai bun", se arată într-un comunicat.

Linie pentru diabetici, între 8:30 și 14:30

Persoanele care doresc să intre în contact cu medicii diabetologi ai Centrului „Cristian Șerban" vor suna la 0256.322.080.

„Personalul medical din Centrul Cristian Șerban își doresc să fie de folos de la distanță, așa că s-au gândit că, în cazul în care aveți probleme cu tratamentul, cu insulina să nu ezitați să îi contactați telefonic, între orele 8:30-14:30, de luni până vineri, la nr. 0256.322.080, pentru a fi redirecționat către unul din medicii diabetologi ai Centrului", mai scrie în comunicatul Centrului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel