Ce spune Ciutacu despre plecarea Laurei Chiriac de la România TV

ciutacu-laura-chiriac
ciutacu-laura-chiriac

Victor Ciutacu a declarat pentru DC News că s-a înțeles foarte bine cu Laura Chiriac și că aceasta poate să facă audiențe peste media postului la care se zvonește că va lucra.

”Ne-am înțeles foarte bine, și profesional, și uman. Laura n-are nevoie de recomandări. E veche-n meserie, e bună, o să facă treabă și la Realitatea. Am citit declarațiile ei, n-am nimic de adăugat sau de comentat. Se poate pleca și civilizat, fără pus poale-n cap, de la o televiziune la alta. Am făcut-o și eu acum un an, o face și ea acum. Succes și să revină cât mai curând pe sticlă. S-au despărțit ei Ponta și Antonescu și nu s-a scufundat planeta, n-o să vină sfârșitul lumii nici dacă Chiriac și Ciutacu vor lucra la televiziuni concurente”, a spus Ciutacu pentru DC News.

Laura Chiriac negociază cu Realitatea TV, însă până acum nu s-a concretizat nimic. Întrebat dacă jurnalista poate contribui la redresarea postului de televiziune, Victor Ciutacu a spus că poate scoate peste media postului.

”Nu cunosc situația financiară a Realității. Știu doar ca au probleme financiare greu surmontabile. În privința ei, da, cred că, dacă va face ce știe și își va pune ambiția la treabă, poate să scoată cifre peste media postului”, a conchis jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel