„Orice kilogram în plus obosește organismul. (...) Grăsimea se bagă în abdomen, printre organe. Și tot ce presupune grăsime în exces presupune risc crescut de boală”, a spus dr. Mihaela Bilic.
„Ciorba este alimentul ideal pentru slăbit - are multă apă. Stomacul nu știe să numere calorii, este impresionat doar de volum. Din cauza asta, când băgăm în stomac trei polonice de ciorbă, el crede că a mâncat mult, l-am păcălit. Dar avem 90% apă, avem legume, făinoase (tăiței, orez, cartof).
Cantitatea de substanță uscată dintr-o ciorbă niciodată nu o să depășească dimensiunea unei palme. Carnea, legumele - încap într-o palmă. Când vorbim de o porție pentru un adult, vorbim de farfuria de două palme”, a mai spus Mihaela Bilic.
„Dacă mâncăm 3-5 ciorbe pe zi, putem să slăbim cu stomacul plin”, a mai zis, pentru stirileprotv.ro, Mihaela Bilic.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News