Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Ingrediente pe care să nu le pui niciodată într-un blender

Există câteva ingrediente ce nu ar trebui adăugate într-un blender.

Orice ingredient mai tare, printre acestea numărându-se nucile, migdalele sau boabele de cafea, pot cauza probleme dacă sunt adăugate într-un blender. Poți să tocești lama blenderului sau să obții o pastă lipicioasă, ce oferă o consistență neplăcută preparatului final.  

De asemenea, legumele cu un conținut ridicat de amidon vor căpăta o textură neplăcută dacă sunt preparate cu blenderul.

Dacă vrei să prepari amestecul pentru plăcintă sau pentru chiftele folosind blenderul mai bine combină toate celelalte ingrediente, păstrând separat carnea, notează eva.ro. Consistența cărnii nu se potrivește cu acest mod de prelucrare.  

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.23
YesMy