Ce flori NU se oferă de 1 și 8 martie

foto: Freepik
foto: Freepik

Nu da în dar aceste flori niciunei femei dacă nu vrei să fii înțeles greșit!

Vine 1 martie. Apoi Ziua Femeii. Florile sunt printre cele mai apreciate daruri atunci când vine vorba de sexul frumos. Și totuși, nu orice floare se dă în dar, spune codul bunelor maniere! Calele și florile albe, în general, ar trebui evitate pentru a nu se confunda cu starea de doliu, ne spun cei de la Teleflora. În schimb, florile de sezon cum ar fi lalelele, freziile, lăcrămioarele, narcisele și ghioceii pot aduce bucurie oricând! 

Trandafirii Albi 

Trandafirii albi sunt cunoscuți pentru frumusețea lor delicată și sunt adesea considerați simboluri ale purității, inocenței și dragostei neîntinate. Cu toate acestea, în numeroase culturi, trandafirii albi sunt asociați cu doliul, fiind oferiți în mod tradițional în ceremoniile funerare pentru copii și tinerele domnișoare. Această legătură cu moartea și durerea face di trandafirii albi o alegere neinspirată pentru cadouri destinate să aducă bucurie sau să marcheze ocazii fericite cum ar fi sosirea primăverii.

Florile cu parfum puternic

Florile cu un parfum puternic cum ar fi crinii sau chiar zambilele ar putea să nu fie cea mai înțeleaptă alegere pentru un cadou. Pot cauza disconfort sau alergii persoanelor sensibile la mirosuri intense. Pe lângă faptul că pot provoca reacții alergice, aceste flori au și o durată de viață limitată după ce sunt tăiate și așezate în vază, lucru care le face mai puțin practice ca și cadouri pe termen lung. Este important să se ia în considerare atât aspectele estetice cât și cele practice atunci când se alege o floare ca și cadou.

Calele albe

Există mai multe motive pentru care calele albe nu sunt întotdeauna indicate ca și flori pentru cadouri. Unul dintre motivele principale este că, deși sunt frumoase și elegante, sunt adesea asociate, ca și trandafirii albi, cu simboluri funerare sau cu evenimente triste. Astfel, în multe culturi, oamenii evită să ofere cale în dar pentru a nu transmite greșit un mesaj de doliu sau de condoleanțe.

În cele din urmă, gusturile personale și preferințele individuale joacă, de asemenea, un rol important în alegerea florilor pentru cadouri. Câtă vreme sunt oferite din inimă și însoțite, poate, de o declarație sau un simplu compliment, florile aduce de cele mai multe ori bucurie, mai ales în prag de primăvară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel