EXCLUSIV  Ce face fiul lui Rafila în pandemie. ”E o problemă. TREBUIE să ne gândim FOARTE SERIOS!”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit despre băieţelul său, subliniind faptul că această perioadă este foarte dificilă şi pentru cei mici care nu-şi pot consuma energia stând în casă 24 din 24. 

Într-un interviu acordat DC News TV, profesorul Alexandru Rafila a povestit că restricţiile impuse în timpul stării de urgenţă i-au schimbat programul şi fiului său care are aproape zece ani. În acest context, profesorul Rafila atrage atenţia asupra faptului că, în această perioadă, ar trebui încurajată mişcarea, exerciţiile fizice, desigur cu respectarea regulilor de distanţare socială. 

"Cel mic are zece ani. E o problemă (n.r. – în această perioadă). Stă, de obicei, cu bunicii, şi vă daţi seama, ei sunt constrânşi să stea în casă, practic nu pot ieşi decât două ore pe zi şi e o problemă legată de nevoia lui de a se mişca. De asta spun că sunt multe lucruri care ar putea fi îmbunătăţite. Cred că trebuie să ne gândim foarte serios la încurajarea activităţii fizice în această perioadă; se poate gândi un set de măsuri în acest sens", a explicat Alexandru Rafila.

Cât priveşte modul în care fiul său reacţionează când îl vede atât de des la televizor, Alexandru Rafila a declarat că a fost unul dintre spectatorii săi fideli însă intenţionează să mai rărească apariţiile publice. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel