Ce a putut să facă Djokovic la US Open 2020. Gestul său halucinant l-a ELIMINAT din turneu - video

Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie  / Foto: Agerpres
Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie / Foto: Agerpres

Novak Djokovic a făcut un gest controversat la US Open 2020 în meciul cu spaniolul Pablo Carreño Busta, din optimile turneului american.

 

 

Sârbul fost descalificat de la US Open, după ce a lovit cu mingea o arbitră. Momentul halucinant s-a petrecut la scorul de 6-5 pentru tenismenul spaniol, în primul set. Djokovic abia își pierduse serviciul, iar la finalul game-ului a scos o minge din buzunar și a lovit-o cu racheta. Însă mingea sa a nimerit o arbitră de linie.

Femeia  a căzut, iar tenismenul sârb a venit să vadă cum se simte. În urma unei discuții cu arbitrul principal, Djokovic a fost exclus din turneu după acest moment controversat, care pune sub semnul întrebării atât gestul său, cât și decizia drastică a arbitrilor.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel